Om mig och bloggen

Jag är en helt vanlig tjej som gör allt för att njuta av livet så mycket det går. Mina intressen är många men framför allt gillar jag mode, shopping och annat som kan sätta guldkant på mitt liv i den tråkiga vardagen. Detta gör att jag kan njuta av livet och det allra bästa är om jag kan göra det utan att det kostar skjortan.

Lite mer om mig själv

Min blogg heter Miss Dee, jag är singel och heter egentligen Desirée. Jag är en tjej som är 40+ som gillar mitt liv. Jag arbetar med det som innefattar mina intressen, då jag får skriva artiklar och texter om mode, shopping och annat spännande för olika tidningar i Sverige. Förutom att skriva tycker jag även om musik, film, mat, dryck och annat som gör livet enklare och mer njutningsfullt.

I min blogg

Som du säkert förstår så har jag många intressen och därför vill jag dela med mig av dessa för de som är intresserade. Du kanske kan bli inspirerad av mig för att du också vill förgylla din vardag. Jag kommer dela med mig av mina upplevelser och erfarenheter som jag har. Som du säkert redan räknat ut kommer bloggen handla mycket om mode, shopping och annat som händer i mitt liv. Det händer också att jag får funderingar som jag tänker till lite extra kring och dessa delar jag med mig av. Detta för att skapa en debatt eller helt enkelt att du själv ska börjar fundera vad som gäller dig själv.