Stilsäker garderob

Oavsett vilket mode som gäller för stunden finns det vissa nyckelplagg som är tidlösa och ger dig den perfekta looken år ut och år in. Har du dessa kan du på ett enkelt sätt piffa till modet och trenden du gillar och hänger på.

Klassiska plagg

Något som jag alltid ser till att ha i min garderob är de klassiska plaggen som fräcka kostymbyxor och snyggt sittande jeans som passar till det mesta. Dessutom har jag också en vit klädsam skjorta som funkar både till vardags och till fest. Det är bara att piffa till med några snygga accessoarer, sedan är jag redo till att ta mig an dagens uppgifter eller festa loss natten lång.

En cool trenchcoat i beige är alltid bra att ha hängandes, vilket passar till både till vardag och när det står festligheter på schemat. Några snygga polotröjor i de färger du gillar är ett bra komplement. Dessutom vita T-shirts som lätt kan förvandlas från en vardagströja till ett festplagg med hjälp av en sjal eller guldsmycken. Det är även bra att ha en eller flera kjolar eller klänningar i stilrena modeller som alltid är passande år efter år och du har en komplett garderob.

På fötterna

Den stora frågan är vad som är bäst att ha på fötterna. Jag anser att några par boots, sneakers och tidlösa pumps eller liknande är säkra kort att ha. Detta eftersom dessa skor passar till de flesta klädesplagg. Oavsett vad du väljer att ha på fötterna gäller det att skorna är av god kvalitet och framför allt är sköna att ha på sig och gå i.

Själv gillar jag att ta på mig ett par sneakers för då vet jag att jag kan gå mycket när jag ska shoppa och göra efterforskning till mitt jobb. Självklart tycker jag det är roligt att klä upp mig ibland och ha ett par häftiga boots till jeansen eller snygga pumps på mig när bär en kjol.