Trendiga accessoarer

Det allra bästa är att det går att uppdatera garderoben med trendiga accessoarer utan att det kostar en förmögenhet. Detta tycker jag är bra eftersom jag vill inte lägga ner allt för mycket pengar på de ”rätta” utsmyckningarna.

Scarfar

Att köpa scarfar är en bra investering med tanke på att de kan användas till så mycket. Förutom att ha runt halsen eller binda fast den på väskan, så brukar jag ha en scarfs i håret som en extra färgklick. Visst kan du köpa nya fina scarfar, men vill du vara retro så hittar du många fynd på loppisar och i second hand-butiker till en betydligt billigare peng. Vill du följa trenden så ska du knyta scarfen under hakan precis som ett huckle och ha lekfulla solglasögon till.

Håraccessoaren

Något som jag tycker om att göra är att använda mig av olika typer av hårband och hårspännen. Det gör att spännet eller bandet sätter pricken över i:et i min outfit. Du kan välja mellan massor av olika färger, mönster och former. Du behöver inte ha ett långt hår för att använda ett coolt hårspänne.

Smycken

Just nu är det trendigt att ha stora örhängen. Det går att hitta örhänge i olika typer av material och former. Du kan själv avgöra om du tycker silver, guld eller mönstrade hängen är snyggast till det du har på dig. Dessutom kan du matcha dina örhängen med ett passande halsband. Något som är mycket populärt just nu är att ha örhänge och halsband av naturmaterial typ stenar och snäckor.

Det händer att jag åker till stranden för att hitta fina stenar och snäckor som jag gör halsband och örhängen av. I och med att jag gör det, så får jag komma ut i en underbar natur. Framför allt

skapar jag unika smycken som är gratis. Bättre än så kan det knappast bli!