Om oss

Målet med den här sidan är att ta pulsen på de hetaste trenderna inom skönhet. Vad är modernt idag – och vad kommer att vara det imorgon? Vi ska tipsa om olika vägar att nå det utseende man trivs med – och vi ska försöka ingjuta mod i våra läsare att förändra sig själva. Dags för en ny frisyr? Dags att testa en ny makeup? Dags att äntligen bleka tänderna? Här kommer du att få kompletta guider om hur du ska göra.

Vi kommer även att fokusera på hälsan. Ett inre välmående är det bästa skönhetstips som kan ges – men hur mår man bättre? Vi ska skriva om hur du kan komma igång med träningen och ge tips om olika träningsformer. Det finns något som passar alla, det garanterar vi.

Vi kommer även att ge recept på nyttiga, välsmakande och enkla rätter att laga – och som fungerar även om man har ont om tid. Utöver detta så ska vi även ta oss an stressen i vårt samhälle. Är du stressad? Känner du en press från jobbet och har svårt att koppla bort alla måsten i vardagen? Stress idag är en folksjukdom som måste bromsas upp. Vi ska göra vårt för att bidra till att utvecklingen går åt rätt håll i denna ödesfråga.

Allt om hälsa, skönhet och välmående. Välkommen!