Kategorier
Tandhälsa

Få hjälp med tandimplantat i Stockholm

Den som drabbas av en olycka eller en infektion som skadar tänderna kan behöva tandimplantat. I Stockholm finns många kliniker som kan hjälpa till med det.

Vi vet alla att tänderna är viktiga. Inte minst för vårt utseende. Men så klart främst för möjligheten att tala och att äta utan problem. Tänderna påverkar alltså i allra högsta grad vår hälsa. Men det är vanligt att drabbas av problem med tänderna. Vill det sig riktigt illa så måste tänderna ersättas.

Vid en olycka kan en eller flera tänder skadas eller kanske lossna helt. Infektioner och sjukdomar i munnen kan leda till tandlossning. Här är det mycket viktigt att få rätt hjälp. Kanske behöver tänderna ersättas med ett tandimplantat. Då vill de flesta – om inte alla – att det ska synas så lite som möjligt att tänderna är utbytta mot implantat.

Mycket att ta hänsyn till vid insättning av tandimplantat

Det är viktigt att ett tandimplantat passar i käken – och här ser ju alla olika ut. Implantatet bör också likna de egna tänderna så mycket som möjligt. Då minskar risken att det syns att tänder är utbytta mot ett implantat. Det här kan en skicklig tandläkare lösa utan problem.

Så för den som behöver tandimplantat i Stockholm gäller det att hitta en professionell och erfaren tandläkare. Det finns ju också andra alternativ, i stället för tandimplantat. Även detta kan en kunnig tandläkare bedöma och ge råd kring. Det finns många olika kliniker att välja bland, såväl privata som inom folktandvården.