Kategorier
Hälsa

Naprapat när man får akuta smärtor i Stockholm

Att vakna med ryggskott eller nackspärr är inget vidare. Man är stel, det ömmar och man kan knappt resa sig. Då kan man kontakta akut naprapat i Stockholm för att få hjälp så fort som möjligt.

Man säger ofta att ”ryggskottet kommer som ett brev på posten”. Det är sällan man får en förvarning om att ryggskottet är på gång. Plötsligt smäller det till i ryggen och när man vaknar kan man knappt ta sig ur sängen. Frågan man ställer sig där och då är vad man ska göra. Ligga kvar i sängen kan kännas som ett alternativ, men förr eller senare måste man ändå upp.

Akut naprapat löser muskelsmärtor

Det är då man kontaktar en akut naprapat i Stockholm för att få hjälp. Givetvis kan ryggskott och nackspärr gå över av sig själva. Ett ryggskott som man inte får behandling för kan sitta i upp till två veckor. Då är det bättre att ta hjälp av en naprapat som kan massera upp musklerna som strejkar. Då får man musklerna att börja samarbeta och ryggen kommer igång igen.

Ibland kan smärtan från ryggskottet vara nästan outhärdlig. Därför kan man i kombination med naprapat även behöva ta receptfria smärtstillande tabletter i början. Efter hand känner man mer och mer hur de stela musklerna släpper och hur ryggskottet lossnar. Att röra på sig med promenader är ett bra sätt att komma igång med muskulaturen igen. Men ta det lugnt i början så ryggskottet inte kommer tillbaka igen.