Kategorier
Okategoriserade

Roligare på jobbet med företagshälsovård i Västerås

God hälsa är viktigt för alla och för ett bra liv. Bäst fungerar det förstås med förebyggande åtgärder. Som arbetsgivare kan du hjälpa anställda med företagshälsovård i Västerås.

Som arbetsgivare är du mån om dina anställda. Det ingår liksom i det åtagande man har när man anställer. En viktig aspekt är förstås också att det är lönsamt rent arbetsmässigt med friska anställda. Sjukfrånvaro är dyrt och sätter ner produktionstakten och i förlängningen motivationen för personalen.

Att predika hälsa och kost för andra människor är inte rätt väg att gå. Hälsa sitter inte heller i antal kilon eller antal steg på stegräknaren. Hälsoproblem handlar idag också allt mer om det psykologiska och den själsliga hälsan. En glad och motiverad anställd mår antagligen bra. Det första steget att ta är förstås att börja ett samarbete med en bra företagshälsovård.

Hälsoundersökningar och förebyggande åtgärder hos företagshälsovård

En stor fördel man genast kan börja utnyttja när man samarbetar med företagshälsovård är förstås generella undersökningar. Alla anställda eller ett urval som du som arbetsgivare bestämmer kan bokas in för en undersökning och även uppföljning. Prover och samtal och eventuellt även arbetstest kan utföras och personal kan få information om värden och potential.

Något som många uppskattar är också möjlighet att få vaccinationer genom företagshälsovården. Den årligt återkommande influensan kan vara ett stort problem för många personer och företag. Mycket frånvaro och obehag kan undvikas med vaccin. Samarbete med företagshälsovården gör ditt företag till en ännu bättre och mer attraktiv arbetsplats. Läs mer om företagshälsovård på denna webbsida: https://www.vastermalmsprivatklinik.se/